Trăiți o viață fără durere!

Dolixir Spray oferă o ameliorare imediată, naturală a celor mai frecvente probleme musculo-scheletice și neurologice: artrită, dureri de spate și lombare, dureri de genunchi și chiar migrene chinuitoare!

Tulburările musculo-scheletice sunt printre cele mai frecvente boli la nivel mondial.
Conform studiilor făcute în țările europene, până la 80% din populaţia adultă este afectată de cel puțin o boală musculo-scheletică în cursul vieţii. În România aproximativ 22% din zilele de absență de la lucru se datorează afecţiunilor musculo-scheletice ca urmare a efortului fizic; aproximativ 42% dintre angajaţii români acuză anual dureri de spate ca urmare a condiţiilor de muncă; aproximativ 30% dintre angajaţii români acuză dureri musculare la nivelul gâtului, umerilor şi membrelor superioare.

În timp ce în trecut aceste boli afectau în special oamenii mai în vârstă, astăzi, din păcate, și mulți adulți tineri se luptă cu probleme similare din cauza muncii la calculator, a unor poziții de lucru incorecte, a unui stil de viață sedentar sau a antrenamentelor incorecte.

Din păcate, medicina tradițională nu este capabilă să inverseze problemele degenerative ale coloanei vertebrale și ale articulațiilor. Cure regulate, anuale de injectare, intervenții chirurgicale pe coloană și genunchi, înserarea protezei articulației șoldului − acestea sunt metodele la care sunt supuși cei care trăiesc în durere și caută soluții.

Mai trebuie menționate și listele lungi de așteptare la ortopedie, pericolul intervențiilor, precum și efectele secundare ale medicamentelor pentru ameliorarea durerii, care pot duce la probleme gastro-intestinale grave.

În plus, aceste metode nu elimină cauza bolilor, ele doar reduc temporar durerea.

Ce demonstrează că produsele noastre sunt foarte populare?

peste 120.000 de comenzi plasate pentru produsele

gestionăm zilnic 10.000+ de apeluri telefonice pe teritoriul Europei

companie europeană, dezvoltare de produse și producție europeană

toate comenzile primite sunt finalizate în ziua respectivă

Suferiți de durere continuă?

Sunteți sătuli de medicamente, creme artificiale, plasture?

Ofertă unică!
Convingeți-vă de eficiența spray-ului Dolixir cu ingrediente active 100% naturale – acum cu o reducere unică!

Nu suntem singurii care cred în eficiența produsului nostru – zeci de mii de clienți pot confirma puterea unică de ameliorare a durerii a produsului Dolixir.

Dolixir vă poate ajuta în cazul următoarelor probleme:
Un singur produs pentru atâtea probleme diferite?

Da, este posibil, deoarece acţionează direct asupra receptorilor durerii. Spray-ul Dolixir este o formulă combinată, bazată pe o rețetă unică, exploatând ingredientele active naturale a 14 diferite plante medicinale diferite, care împreună crează o combinație unică.

Faceți cunoștință cu spray-ul Dolixir, care tratează durerea cu o viteză excepțională și în mod natural!
Sună prea frumos să fie adevărat?
E evident să aveți îndoieli.

Scopul nostru este de a face cunoscută puterea produsului nostru persoanelor care încă suferă de durere.

De aceea, oferim o oportunitate unică pentru cei care încearcă Dolixir pentru prima dată!

Cum diferă spray-ul Dolixir
de alte produse cunoscute din reclame?

Faceți o cură întreagă cu puterea naturii!

Convingeți-vă de efectele antiinflamatoare, analgezice și anestezice ale produselor noastre!

{$land_default_prices.s4} {$land_default_prices.curr}

{$land_default_prices.s1} {$land_default_prices.curr}*

*în cazul comenzii unei cure
Mit mondanak rólunk a vásárlók?

3 hónapja használom a Dolixirt, ízületi kopás, egész pontosan, térd-, derék- illetve váll ízületi porckopásra. Eleinte naponta több alkalommal használtam a készítményt. Dolixir használata előtt 8-10-es erősségű fájdalommal éltem. Amióta használom, a térd-, illetve a derék- problémám teljes mértékben megszűntek. Jelenleg a váll ízületi problémámat kezelem intenzíven, ami már jó úton halad, mert csak 2-3 erősségű fájdalmat érzek. A Dolixir hatása már az első napon meggyőző volt, ugyanis már egy kis 30ml-es kiszerelés is segített. Sikerült oki kezelést elérnem. Tiszta szívvel ajánlanám másnak is a terméket, mert nagyon elégedett vagyok vele.

Jenei László, 65 éves

Több éve migrénes fejfájással küszködtem. Számtalan alkalommal jártam kivizsgáláson, amit az orvosok adtak gyógyszert, semmilyen hatással nem volt rám. A fájdalom minden alkalommal elviselhetetlen volt számomra és nagyon megnehezítette a napjaimat. Dolixirt elkezdtem használni és már az első alkalommal elviselhetővé tette a fájdalmat. Rendszeres használattal elértem azt, hogy már elő sem jön a fájdalom. Jó szívvel tudom a Dolixirt ajánlani mindenkinek. 

Nagy Erika, 34 éves

Gerinc és derékfájdalmam miatt próbáltam ki a Dolixirt, nem közvetlenül a gerincemre inkább mellé. Az első két hónapban sokat használtam, naponta 3-4 alkalmommal, aztán már elég volt az is, ha csak reggelente egyszer lefújtam a fájdalmas területet. Azóta teljesen megszűnt a fájdalmam és napi egy használattal vissza sem tér a fájdalom.

 

Nyúl Istvánné, 82 éves

Puterea unică a spray-ului Dolixir este:
AȚI ȘTIUT?

Discurile intervertebrale nu sunt alimentate în mod direct cu sânge, ca urmare trebuie să absoarbe nutrienții din sânge din țesuturile din jur. Acesta este motivul pentru care în cazul discurilor intervertebrale, medicamentele și capsulele administrate prin sistemul digestiv nu funcționează în mod corespunzător. Ingredientele active ale spray-ului Dolixir asigură simultan „hrănirea” țesuturilor, mușchilor și articulațiilor, precum și reducerea inflamației și a durerii.

Utilizarea spray-ului Dolixir

Pulverizați de 3-5 ori pe zi pe piele, în partea dureroasă a corpului, apoi masați ușor! Varianta de 100 ml a produsului este suficient pentru aprox. 450 de suflări.

Ingredientele active ale spray-ului Dolixir:

Dacă aveți mai multe întrebări:

colegii noștrii vă stau la dizpoziție cu informații suplimentare!